Home Dragoste/Cuplu 5 beneficii pentru femeile care sunt cea de-a doua nevastă

5 beneficii pentru femeile care sunt cea de-a doua nevastă

102
0

Relațiile, căsătoria sunt etape din viață prin care fiecare trecem la un moment dat. Din păcate nu toate relațiile funcționează pe termen lung, nu toate căsniciile nu durează foarte mult. Important este să avem puterea să o luăm de la capăt. Există o oarecare teamă pentru unele femei să se mărite cu un bărbat care a mai fost căsătorit în trecut, însă în realitate să fii cea de-a doua nevastă are și foarte multe beneficii.

5 beneficii pentru femeile care sunt cea de-a doua nevastă

  1. Experiența și înțelepciunea – fiind a doua nevastă, poți beneficia de experiența partenerului în ceea ce înseamnă căsătoria. Probabil a învățat lucruri importante deja legate de comunicare, compromisuri, și probabil deja știe cum să facă o relație să funcționeze mai departe atunci când se ajunge într-un impas.
  2. Familia – dacă soțul are copii din prima căsătorie, ai șansa să devii un fel de influencer pentru viețile lor. Poți contribui activ la creșterea lor chiar dacă sunt copii vitregi, ar fi un proiect foarte interesant pentru orice femeie care încă nu are copii. Cunoscând copiii altora știi la ce să te aștepți când o să devii mamă.
  3. Angajamente puternice – un bărbat care a fost însurat o dată este capabil să vină cu angajamente puternice, solide într-o relație nouă, știe cum să facă relația nouă să funcționeze. Cunoaște deja complexitatea căsătoriei și te poate ajuta să înțelegi când este cazul să te implici mai mult.
  4. Priorități clare – cu lecțiile învățate din mariajul precedent, partenerul tău o să aibă o viziune mai clară asupra priorităților, asupra valorilor, va reuși să se alinieze mai ușor golurilor și aspirațiilor comune.
  5. Aprecierea dragostei – oamenii care au trecut deja printr-o relație apreciază foarte mult sentimentele și doresc să se simtă iubiți. De asemenea stau foarte bine și la a oferi dragoste în cadrul relației.

Per total acestea sunt cele mai importante 5 beneficii pe care le au femeile care ajung să fie ce-a de-a doua nevastă.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here