Covorul roșu al teatrului Dolby din Hollywood a sclipit sâmbătă mai tare ca niciodată, pe măsură ce starurile au sosit la decernarea premiilor Oscar. Rochia Armani Privé a Lupitei Nyong și rochia customizată marca Balenciaga a lui Michelle Yeoh au atras toate privirile în cadrul unei seri super elegante. Iată cele mai frumoase prezențe de pe covorul roșu.

Da’Vine Joy Randolph, care a câștigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar, a purtat o rochie Louis Vuitton personalizată cu tul brodat manual și mâneci cu franjuri supradimensionate.

Cillian Murphy a purtat un costum personalizat Atelier Versace, împodobit cu o broșă cu pietre prețioase, concepută de marca de bijuterii Sauvereign a designerului din Hong Kong, Bertrand Mak.

Greta Lee, stilată de Danielle Goldberg, a purtat o rochie elegantă Loewe alb-negru

Luând o pauză rară de la stilul Barbie roz, Margot Robbie a uimit într-o rochie Versace neagră strălucitoare cu bijuterii Fred Leighton.

Ariana Grande a dat din cap spre rolul ei de vrăjitoare bună din viitorul film „Wicked”, cu rochia ei roz Giambattista Valli Haute Couture, care avea atașamente cu pernă în talie și o trenă.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here