Atunci cand mergem la mare, observam cele mai ciudate costume de baie. Daca vrei sa vezi cel mai mare amalgam de costume de baie, trebuie sa te duci pe litoralul romanesc. Din pacate, vedem aceleasi modele. Amalgamul despre care discutam este unul lipsit de personalitate. Rar de tot vezi un costum de baie unic, pe care sa nu-l mai poarte nici o femeie pe toata plaja.

Desi pe litoralul romanesc se face mult topless, exista mult nudism, exista si costume de baie care ies in evidenta prin eleganta si prin rafinament. Rare dupa cum spuneam, insa sunt. Gasiti aici cateva ca sa vedeti la ce ma refer. Putine femei am vazut sa poarte un asemenea costum de baie si ma intreb de ce… Raspunsul cred ca sta in faptul ca societatea romaneasca se confrunta cu o lipsa de personalitate din ce in ce mai acuta, lipsa ce ne impiedica sa alegem anumite solutii pe care altii nu le aplica.

Mereu am fost obisnuiti sa cumparam ce au avut si altii. Am mers pe ideea: imi place costumul ei de baie, trebuie sa il cumpar si eu. Ar fii fost mai benefic pentru o societate sanatoasa sa cumparam ceva ce nu mai au X , Y sau Z. Din pacate, mentalitatea de copy – paste ne impiedica sa fim unici si personali intr-o lume in care se mizeaza foarte mult pe puterea de a alege si pe personalitate.

Atata timp cat avem sevensins.ro, nu avem motive sa copiem pe nimeni. Trebuie sa fim proprii stapani asupra personalitatii noastre si sa reusim intotdeauna sa ne impunem intr-o societate, nu trebuie sa acceptam un trend impus de altii. Litoralul romanesc a ramas un loc in care intr-un fel, iti dai seama de trendul societatii romanesti. Daca mergi si vezi ceva personalitate, iti dai seama ca am evoluat putin, daca vezi mult copy – paste, iti dai seama ca am stagnat sau am luat-o inapoi pe scara evolutiei.

Costumul de baie ne reprezinta in totalitate. Il alegem in functie de preferinte si de gusturi. Ideea de baza este destul de simpla: avem nevoie de calitate si de personalitate. Luna ce a mai ramas din aceasta vara incendiara trebuie exploatata la maxim. Avem strandurile, plajele, marea si cred ca aceste locatii merita umplute cu personalitate …

sevensins

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here