Bineinteles ca este vorba despre Aole Vera, chiar daca multi se indoiesc de capacitatile acestei plante. Este considerata o planta miraculoasa iar gelul care se obtine din ea are multe beneficii pentru sanatate. Inca din cele mai vechi timpuri Aloe Vera a fost utilizata in scop medicinal pentru ca are 75 de factori nutritivi si peste 200 de ingrediente active esentiale. Tehnologia recenta ne-a ajutat sa identificam aceste ingrediente, printre care enumeram urmatoarele: calciu, fosfor, sodiu, fier, magneziu, cupru, crom, iod seleniu, zinc si multe altele.

Cum ne ajuta Aloe Vera in viata de zi cu zi

Cu ajutorul acestor ingrediente, putem sa ne mentinem greutatea corporala in parameri optimi, sa incetinim imbatranirea celulara si sa ne asiguram necesarul zilnic de energie. Sucul obținut din această plantă se consumă timp de 7 zile, câte 1 linguriţă de 3 ori/zi, înainte de masă, apoi, 2 săptămâni câte 1 lingură de 3 ori/zi, pentru a activa şi stimula fluxul sanguin şi limfatic, funcţiile rinichilor, ale ficatului şi ale vezicii biliare, pentru reglarea sistemul imunitar şi a tractului digestiv. Acesta se poate procura din farmacii, dar poate fi preparat şi acasă, cu condiţia să respectăm colectarea şi prepararea corectă a acestei plante. Se recomandă frunzele mature, cele mai de jos, care se dau prin tocător pentru a obţine sucul miraculos.Înainte a afla alte detalii interesante despre utilizarea ei, să îi zicem numele: ALOE VERA.

La ce este bun gelul de Aloe Vera

Aloe conţine un complex de substanţe binefăcătoare, printre care aloina şi gelul de aloe. Aloina este un lichid galben-lăptos, situat imediat sub coaja frunzei, care este folosit de mii de ani ca laxativ, sub formă de prafuri sau ca atare.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here