Pe masura ce avansam ca societate, ne inconjuram tot mai mult de chimicale. E drept ca si poluarea planetei in continua crestere necesita mai multe alimente si o industrie mai puternica in acest sens, insa cu cat vom manca mai mult artificial si mai putin organic, cu atat ne vom imbolnavi mai des si mai rau.

Cancerul este boala secolului in care traim, alaturi de stres bineinteles si isi are radacinile adanc infipte in proasta alimentatie de care avem parte in fiecare zi, in legumele si fructele tot mai bogate in pesticide si agenti toxici. Pai cati dintre voi mai aduceti un bulion de rosii de la tara? Facut de bunica sau de voi personal? Nimeni.

Nu mai e timp de asa ceva, nu mai e timp de facut mancare sanatoasa si in magazine legumele si fructele trebuie sa fie ieftine. Romanul e cel mai sarac cetatean al Europei si are nevoie de mancare. Vremurile pe care le traim ne rapesc timpul si ne dau chimicale, alimente ieftine pe care sa le putem cumpara cu putinii bani oferiti in schimbul muncii noastre.

De unde putem cumpara produse naturale?

Daca nu ai timp sa faci un bulion de rosii ca la tara, il poti cumpara online de pe cosuldelegume.ro. Este un magazin online care pe langa bacanie online isi propune sa aduca sanatatea si vitaminele inapoi in camara noastra, a celor care nu avem timp de mai nimic. Daca va e dor de zacusca sau de legumele puse la borcan pentru iarna, le puteti gasi pe site-ul acestei familii.

Nu putine sunt familiile care isi propun sa reeduce romanii prea ocupati cu munca si prea putini interesati de sanatatea lor. Nimic nu poate fi mai important de cat sanatatea si trebuie sa fim destul de realisti. Azi mancam chimicale, maine chimicale, inevitabil or sa apara problemele de sanatate in timp. Daca vreti sanatate, incercati un mix de rosii, de ardei sau pepeni, salatele celor de la cosuldelegume.ro.

Ma gandesc la orasul in care traiesc eu si imi dau seama de faptul ca nu exista nici macar un magazin din care poti cumpara produse 100% naturale si cred ca asa e peste tot in tara. Intotdeauna e binevenita initiativa unor oameni care prin munca lor pot sa ne aduca noua mai multa sanatate.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here