Alegerea clinicii sau a cabinetului stomatologic in care doresti sa te supui unui procedeu de albire a dintilor poate sa fie de multe ori cu bucluc si asta din cauza faptului ca exista atat de multe variante, incat nu stii ce sa alegi. In cele ce urmeaza o sa va povestesc eu cum am facut albirea dintilor sau mai bine zis unde si de ce. Albirea dintilor este un procedeu destul de simplu care insa costa destul de multi bani daca nu esti atent cu cine lucrezi. Va pot spune ca indiferent de cabinetul medica, procedura este aceeasi, preturile difera insa destul de mult.

Clinica de Stomatologie Trident este locul pe care l-am ales eu pentru albirea dintilor. Am optat pentru aceasta clinica intrucat mi s-au parut ca au cel mai bun raport calitate pret. Lucrurile s-au desfasurat fara mari dificultati, a fost o operatiune destul de simpla dupa cum va spuneam si a reusit 100%. Daca ma intrebati cum am ajuns la aceasta clinica, ei bine, trebuie sa stiti ca a trebuie sa caut ceva pe internet. Mi-a luat vreo doua ceasuri, insa a meritat. Am analizat bine si ofertele pe care medicii din oras mi le-au facut si am ajuns la concluzia ca e cel mai ok Clinica de Stomatologie Trident.

Nu merg niciodata pe recomandarile altora in ceea ce priveste medicul dentist

De ce nu merg pe recomandarile altora? Pentru ca de fiecare data cand te bazezi pe experienta altuia, nu vei fi multumit si de ce sa dai vina pe altii in cazul ca se intampla asta? Mai bine iti alegi singur omul cu care doresti sa lucrezi si  tine doar de tine daca faci alegerea corecta. In plus. Cel putin mie mi s-a intamplat de multe ori sa am sa zicem 2 prieteni care lauda doctorul X si 2 prieteni care spun ca nu-l recomanda. Pai eu ce sa mai cred din moment ce parerile sunt impartite? Cel mai bine este sa actionezi de unul singur si sa te informezi cu atentie inainte, tinand cont de faptul ca in ziua de azi, primesti un feedback destul de bun de pe internet.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here